رییس جمهور NO FURTHER A MYSTERY

رییس جمهور No Further a Mystery

رییس جمهور No Further a Mystery

Blog Article

وزیر ورزش و جوانان (۱۳۹۲–۱۳۹۰) انصراف داد (به نفع رئیسی) [۷۶]

 مالزی: محی الدین یاسین، نخست وزیر مالزی با ارسال پیامی خطاب به ابراهیم رئیسی، رییس جمهور منتخب، از سوی خود، مردم و دولت مالزی، پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران را به وی تبریک و تهنیت گفت و تاکید کرد که مالزی و جمهوری اسلامی ایران سال های طولانی شرکای نزدیک بوده‌اند.

عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ نظرات کاربران

↑ ۱۳۹٫۰ ۱۳۹٫۱ «انتخابات ۱۴۰۰ ایران؛ علیرضا زاکانی و محسن مهرعلیزاده انصراف دادند». بی‌بی‌سی فارسی. ۱۶ ژوئن ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۱.

 حماس: جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: "ما در جنبش حماس، ضمن تبریک به جناب رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی برای انتخاب وی توسط مردم ایران، از خداوند متعال خواستار موفقیت روزافزون برای هدایت کشور و خدمت به جمهوری اسلامی و دستیابی به آرزو‌های مردمش در قبال توسعه، پیشرفت و شکوفایی بیشتر هستیم و امیدواریم این انتخاب موجب ادامه و تقویت مواضع شریف ایران در همبستگی با فلسطین و more info هدف عادلانه آن و حمایت از استواری ملت فلسطین شود."[۲۰۶]

خبرگزاری فارس سوم خردادماه با انتشار خبری، نام تأیید صلاحیت و ردصلاحیت‌شدگان انتخابات را منتشر کرد و گفت فهرست اسامی از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور ارسال شده‌است.[۱۱۷][۱۱۸] روح‌الله جمعه‌ای، مشاور وزیر کشور این خبر را رد کرد و گفت هیچ نامه‌ای از سوی شورای نگهبان مبنی بر اعلام اسامی نامزدها به وزارت کشور ارسال نشده و گمانه‌زنی رسانه‌ها تأیید نمی‌شود.[۱۱۹][۱۲۰][۱۲۱] عباسعلی کدخدایی صبح سه‌شنبه طی مصاحبه‌ای این گفته وزارت کشور را رد کرد و گفت دیروز اسامی به وزارت کشور ارسال شده‌است.

شانا، شورای وحدت، پایداری، جامعتین ۱۸٬۰۲۱٬۹۴۵ ۶۲٫۹۰٪

↑ ««محسن مهرعلی‌زاده» نامزد ریاست جمهوریِ حزب راه ملت». تسنیم. ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۶ ژوئن ۲۰۲۱.

تاکنون هیچ زنی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری تأیید صلاحیت نشده‌است.[۲۳][۲۴]

لاریجانی، محسن هاشمی و پزشکیان ثبت نام کردند». خبرگزاری تسنیم. ۲۰۲۱-۰۵-۱۵.

سعید جلیلی نامزد نزدیک به جبهه پایداری انقلاب اسلامی برای دومین بار وارد رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری شد اما این حزب سیاسی ترجیح داد از او حمایت نکند و دست به حمایت از سید ابراهیم رئیسی بزند.

نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (۱۳۷۹–۱۳۷۵) انصراف داد (به نفع رئیسی) [۸۱]

با حضور عارف در این جایگاه احتمال انتخاب علی طیب‌نیا به وزارت اقتصاد و دارایی هم قوت می‌گیرد و این در حالی است که برخی منابع از اسحاق جهانگیری گزینه منتفی شدۀ معاون اولی به عنوان گزینه وزارت نفت یاد می‌کنند.

↑ «پیام تبریک نخست وزیر ژاپن به رئیسی». مشرق نیوز. ۲۰۲۱-۰۸-۰۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۰۷-۰۷.

Report this page